Interviews

Adeline Stiny – “Het voelt alsof jouw inbreng echt bijdraagt aan het grotere geheel!”

“De hele dag naar een scherm staren is niets voor mij. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met het bezorgen van kranten – zoals het gemiddelde Nederlandse kind – en ben overgestapt naar zaken als werken bij supermarkten en als klantenservice. Het contact hebben met mensen op een regelmatige basis is dus super belangrijk voor mij. Ik ben ook een zeer actief lid van mijn studievereniging, wat weer laat zien hoezeer ik geniet van het sociale aspect van alles wat ik doe. Het is een vaardigheid, goede communicatie. Het is iets wat ik elke dag van mijn leven probeer te gebruiken en te perfectioneren – persoonlijk, via de telefoon, op het werk of met vrienden.”

“Ik was op zoek naar een bijbaan in Enschede die ik kon combineren met mijn studie. Een baan die iets uitdagender was dan mijn vorige banen. Toen ik PESCHECK online tegenkwam, dacht ik: “dit is het”. Mijn passies voor de technische en de communicatieve kant van de zaak te kunnen combineren, klonk zeker als een interessante, uitdagende kans. Na een gesprek met mijn huidige supervisor en het leren kennen van het kantoor en het team, werd mij de functie van Junior Screener aangeboden – en ik heb geen moment getwijfeld!”

“Eerlijk gezegd, is het tot nu toe geweldig geweest. Er is geen “vast” protocol – je hebt ruimte om je eigen beslissingen te nemen en je eigen methodes uit te proberen. Ik heb onlangs screenings opgehaald bij een van onze grootste klanten en ik ben begonnen met het volgen van een communicatietraining met het team. Dit element van uitdaging en verantwoordelijkheid is echt geweldig, waardoor ik veel ruimte heb om te werken aan zelfontplooiing, verbetering en het leren van mijn fouten. Iedereen in het bedrijf heeft een zekere mate van eigenaarschap van wat ze doen en het voelt alsof jouw inbreng echt bijdraagt aan het grotere geheel. Ook is het team super sociaal. Iedereen is zo aardig en bereid om te helpen als je iets niet begrijpt. Er is steun van letterlijk alle kanten van het bedrijf.”

“Ik ben van plan om mijn bachelor af te maken en daarna een master te volgen, maar ik weet nog steeds niet wat ik moet studeren. Voorlopig wil ik graag een volwaardig screener worden bij PESCHECK, meer soorten screeningsverzoeken oppakken en met meer klanten werken, mijn portfolio een beetje verbreden. Op een gegeven moment zal ik waarschijnlijk naar Frankrijk verhuizen en mijn roots een beetje herontdekken. Misschien krijg ik een kat. Of twee. Zoeken een vaste baan bij een groot bedrijf. Ik wil gewoon de kans krijgen om mezelf te ontwikkelen, en veel plezier te hebben in het proces!”

Adeline (Frankrijk/Nederland)

Opleiding: Bsc Software Engineering
Hobbies: Werven; Voetbal; Borrelen; Interieurontwerpen; Architectuur
Lievelings- vakantiebestemming: Rome, Italië – hou absoluut van de architectuur!
Lievelings- eten: Sushi, natuurlijk
Grootste levensverandering ervaring: Verhuizen naar Enschede
Grootste levensles: Denk in mogelijkheden, niet in problemen!