Aron Aksan – ”Ik ben een manusje van alles”

Interviews

‘’Als student zijnde is het fijn om wat bij te verdienen. Ik had alleen nog geen bijbaan, totdat mijn buurvrouw mij vertelde over PESCHECK. Ik werd gelijk enthousiast en ben direct gaan solliciteren. Zoals de meeste collega’s ben ik dus ook via via bij PESCHECK terecht gekomen. Het idee dat iedereen elkaar wel ergens van kent, vind ik hier zo leuk. Bij PESCHECK houd ik mij voornamelijk bezig met zaken als AVG, compliance en websiteaanpassingen. Dit vind ik super interessant en zou ik mij graag in willen verdiepen. Je zou dus eerder kunnen zeggen dat ik een manusje van alles ben, dan enkel een Screener!

De vrijheid om ook andere werkzaamheden op te kunnen pakken dan alleen de functieomschrijving, wekt mijn enthousiasme. Er wordt hier echt naar je geluisterd en is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik steeds meer verantwoordelijkheid gekregen, daar ben ik erg trots op. Mijn studie is echter hele andere koek, namelijk Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Of ik in de toekomst in deze branche ga werken weet ik nog niet. Misschien ga ik het wel combineren met mijn andere interesse: projectmanagement, we gaan het zien.’’