Audry Scholte van Mast – ”Ik ben trots op waar we nu staan als team”

Interviews
Audry

‘’Na het afronden van mijn studie directie-/managementassistente ging ik op zoek naar een baan. Een vriend van mijn, Aron Aksan (nu collega), wees mij op PESCHECK.  Zo gezegd, zo gedaan, ben ik aan de slag gegaan als Screener. Het behandelen van screenings is een precies werkje, echt iets voor mij. Maar, ik doe veel meer dan dat. Het organiseren van uitjes of evenementen kan je gerust aan mij overlaten. Dit vind ik het leukste om te doen. Natuurlijk zijn er ook minder spannende werkzaamheden, maar de open sfeer op kantoor en de leuke collega’s maken dan mijn dag.”

“De groei die wij als team afgelopen jaren hebben doorgemaakt vind ik bijzonder. Ik ben trots op waar we nu staan als team. Een gedreven groep die fouten durft te maken om er van te kunnen leren. Dat is waar ik waarde aan hecht. In de toekomst zou ik graag directie- of managementassistent willen worden en meer secretariële taken willen uitvoeren. Daarnaast is mijn ambitie om meer ervaring op te doen in het organiseren van evenementen. Genoeg doelen voor de toekomst dus.’’

Audry (voormalige Screener)