Bart Raatgerink – ”Groeien doe je uiteindelijk samen.”

Interviews
Bart

‘’Als CTO bij PESCHECK ben ik verantwoordelijk voor alles wat met IT te maken heeft. Van kleine website aanpassingen tot grote bouwprojecten. Laat de techniek maar aan mij over. De combinatie van het aansturen van mensen en het werken met business en techniek vind ik het leukst. Gezien mijn rol als CTO heeft mijn bijdrage veel impact op het bedrijf. Bij PESCHECK krijg ik veel vrijheid en mag ik mij overal mee bemoeien.”

“Via een ex-collega ben ik bij PESCHECK terecht gekomen. Nu, 9 maanden later, kan ik met trots zeggen dat het product KYC (Know Your Customer) live staat. Met nog vele ontwikkelingen in het vooruitzicht hoef ik mij geen moment te vervelen. Mijn ambitie is om PESCHECK te laten groeien op IT-vlak met een goed samenwerkend team. Groeien doe je uiteindelijk samen. Kortom, over 5 jaar zie je mij waarschijnlijk op dezelfde plek, hier bij PESCHECK!‘’

Bart (voormalig CTO)