Daniël de Jong – ”Met een internationaal team inspireren wij elkaar’

Interviews
Daniël

‘’Ik houd niet van stilzitten, ik kom graag in beweging. Daarom is het werken als vrijwilliger echt voor mij weggelegd. Zo gezegd ging ik aan het werk als vrijwilliger bij de HUB. Hier kunnen beginnende ondernemers een kantoorruimte huren. Omdat PESCHECK een kantoor in het verzamelgebouw van de HUB had en er een goede klik was, ben ik door Serhat benaderd. Zo ben ik naast mijn vrijwilligerswerk aan de slag gegaan als Screener bij PESCHECK. Ik neem mijn werk erg serieus en ik vind het leuk dat PESCHECK een internationaal team heeft met verschillende culturen. Zo inspireren wij elkaar met verschillende perspectieven. Dit zorgt voor interessante discussies en zo houden we elkaar scherp.”

“Het is mijn taak als Screener om integriteit te waarborgen. Een belangrijk aspect binnen bedrijven. Het omgaan met mensen en bewaken van integriteit heeft veel raakvlakken met mijn opleiding, Human Resource Management. Over vijf jaar hoop ik bedrijven te kunnen adviseren op het gebied van HRM. Het zou dan ook mooi zijn als ik in de komende tijd bij PESCHECK wat kan bijdragen als HRM’er. Tot die tijd kan ik mijzelf blijven uitdagen in de rol van Screener. ‘’

Daniël (Nederland)

Opleiding: International Human Resource Management
Hobbies: Gitaar spelen, hardlopen bij atletiek vereniging, lezen, films
Lievelings- vakantiebestemming: Berlijn, zo veel cultuur!
Lievelings- eten: Lasagne Florentine!
Grootste levensverandering ervaring: Het volgen van het Honors opleiding in Liberal Arts & Sciences!
Grootste levensles: Wees voorzichtig, rechtvaardig en moedig!