Dennis Eijkel – ‘Als IT’er ben je nooit uitgeleerd”

Interviews
Dennis

‘’Het bouwen en programmeren van applicaties is op mijn lijf geschreven. Ik vind het leuk om mij ergens in te verdiepen en tot een zichtbaar resultaat te komen. Wanneer andere mensen gebruik maken van de dingen die ik gebouwd heb, krijg ik de meeste voldoening. Afgelopen zomer heeft Bart (CTO) mij benaderd of ik naast mijn studie bij PESCHECK wilde werken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en ik ging aan de slag als Software Engineer bij PESCHECK. De sfeer binnen het team vind ik belangrijk, het gezellige team hier maakt mijn werkdag compleet.  

“Mijn perfectionisme zorgt ervoor dat ik altijd ruimte zie voor verbetering. Maar, ik probeer wel realistisch te zijn en in te zien dat dé perfecte oplossing niet bestaat. In de wereld van IT zijn de ontwikkelingen razend snel, daarom is het belangrijk dat ik mijzelf up-to-date houd. Het constant blijven leren is dan ook een essentieel onderdeel van het vak als IT’er. Ik daag mijzelf graag uit, dat wil ik, ook nadat ik ben afgestudeerd, blijven doen. Waar ik over een paar jaar werkzaam ben, weet ik alleen nog niet. Zo ver kijk ik nog niet vooruit. Voor nu blijf ik met veel enthousiasme doorwerken bij PESCHECK.’’

Dennis (voormalig Software Engineer)