Foad Heidari – “Het team is erg open en behulpzaam naar elkaar toe!”

Interviews

“Vroeger deed ik een heleboel verschillende dingen – ik gaf gitaarlessen, ik was badmeester en zo had ik nog een aantal andere hobby’s. Toen ik begon met programmeren, realiseerde ik me dat ik het erg leuk vond. Ik dacht elke dag aan programmeren, dag en nacht. Het voelde nooit als een baan, maar meer als een leuke hobby! Jarenlang heb ik mijn codeervaardigheden onder de knie gekregen en heb ik thuis geoefend in het maken van websites, gewoon voor de lol. Op een gegeven moment voelde ik dat ik klaar was om een grotere uitdaging aan te gaan en toen kwam ik PESCHECK tegen.”

“Na mijn eerste ontmoeting met de voormalige CTO van het bedrijf, kreeg ik een coderingsopdracht en een periode van zeven dagen om het af te maken – maar het kostte me drie uur. Nadat nog een aantal andere coderingsopdrachten kreeg die ik snel uit kon voeren, nam PESCHECK mij in dienst. Toen ik begon, dacht ik dat het super moeilijk zou zijn. Ik dacht dat ik er misschien niet klaar voor was. Maar nadat ik met open armen werd ontvangen in het bedrijf, voelde ik me erg gemotiveerd. Door het team was het makkelijk om me hier thuis te voelen. Daar ben ik erg dankbaar voor!”

“Elke dag begint mijn routine met een kopje koffie, het openen van mijn laptop en het inchecken met het IT-team via GitLab of Slack. Op maandag bespreken we de focus van de week en op vrijdag reflecteren wij op hoe ver we zijn gekomen. Het is altijd een uitdaging, want we hebben elke dag nieuwe taken. Taken die we voorheen niet hadden. We leren altijd iets nieuws en dat houdt het werk spannend! De focus ligt nu op het optimaliseren van ons Dashboard – het verbeteren van de workflow en het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Alles wat gedaan moet worden, wordt met ons als eenheid besproken. De communicatie is geweldig en het team is erg open en behulpzaam naar elkaar toe”.

“Wat er in de toekomst gaat gebeuren? Dat is een moeilijke vraag! Ik hou van mobiele app-ontwikkeling en netwerkbeveiliging. Mijn droom is om bij een van de grootste technologiebedrijven ter wereld te werken, dus ik ben op dit moment aan het brainstormen over welke coderingstaal ik voor de toekomst moet beheersen. Ik denk ook aan het ontwikkelen van een communicatie-app zoals WhatsApp of Slack, dus dat ligt ook op mijn bordje voor de nabije toekomst. Maar eerst wil ik PESCHECK helpen groeien met een mobiele app en het nieuwe Dashboard, en ik wil hier blijven om zoveel mogelijk te leren. Ik heb het gevoel dat ik precies op de juiste plaats ben!”

Foad (Iran)

Opleiding: Boekhouding, Programmeren
Hobbies: Voetbal kijken, Gamen, Zwemmen, Gitaar spelen, Programmeren
Lievelings- vakantiebestemming: Ik zou graag naar Canada gaan – mooie natuur en werk kansen!
Lievelings- eten: Gurme Sazbi, een typisch Iraans gerecht!
Grootste levensverandering ervaring: Verhuizen naar NL heeft mijn leven compleet veranderd!
Grootste levensles: Niets is onmogelijk als je erin gelooft!