Heinoud Kokkeler – ‘’Het gevoel van écht bij het team horen’’

Interviews
Heinoud

‘’Precies op het juiste moment heeft Serhat mij benaderd. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en dat kon ik krijgen bij PESCHECK. Het werken bij een startup is een ervaring op zich. Dat heb ik al mogen ervaren. Je staat geen moment stil, de ene ontwikkeling naar de andere. Het gevoel van écht bij het team horen vind ik hier zo bijzonder. Of je nu uitvoerend of aansturend werk doet, iedereen mag meebeslissen. Dat maakt het teamgevoel nog sterker. Ik ben tenslotte een echte teamplayer!”

“Naast het behandelen van screenings in mijn rol als Medior Screener, houd ik mij ook bezig met de zakelijke contacten. Dit geeft mij inzicht in de behoeften van onze klanten. Dit kan ik vervolgens door vertalen naar bijvoorbeeld de ICT afdeling. Super interessant! De korte lijnen binnen het bedrijf zijn erg fijn, dat maakt de communicatie gemakkelijk. Daarentegen werken we met veel verschillende soorten aanvragen en systemen, dan vind ik het soms lastig om mijn prioriteiten te stellen. Een mooi leerdoel voor de toekomst. Omdat Italië mijn passie is, zie je mij misschien ooit in een PESCHECK filiaal in Italië werken, wie weet.’’

Heinoud (Nederland)

Opleiding: Bsc Toerisme & Recreatie
Hobbies: Muziek, fotografie, fietsen
Lievelings- vakantiebestemming: Italië, door ze geweldige natuur!
Lievelings- eten: Spruitjes met sudderlapjes, Italiaanse Iced Koffie
Grootste levensverandering ervaring: Werkervaring in Zwitserland – mensen behandelen in stressvolle situaties
Grootste levensles: Leven en laten leven!