Oksana Sivchenko – ”Binnen 3 jaar zie je mij in een Tesla.”

Interviews
Oksana

‘‘Bijna vier jaar geleden ben ik vanuit Moskou naar Nederland gekomen om International Business te studeren. Na mijn studie heb ik veel werkervaring opgedaan en ben ik in de zomer van 2019 bij PESCHECK terecht gekomen. Hier ben ik met open armen ontvangen. Het leukste aan mijn rol als Business Development Manager vind ik de vrijheid. Alle ideeën die ik heb, stel ik voor en in 9 van de 10 gevallen mag ik ze ook daadwerkelijk uitvoeren!”

“Ik probeer altijd het maximale uit een dag te halen. Aan enthousiasme geen genoeg. Mede door de snelle ontwikkelingen binnen het bedrijf vergeet ik alleen soms te genieten. Even stil staan bij de momenten waar we trots op mogen zijn, dat is wat ik graag wil leren. Wat de toekomst mij zal brengen weet ik nog niet precies. Behalve dat je mij binnen 3 jaar in een Tesla zal zien rijden. Dat is een ding wat zeker is.’’

Oksana (Rusland)

Opleiding: Bsc International Marketing; Bsc International Business Management
Hobbies: Fashion, Arts & Crafts, lezen
Lievelings- vakantiebestemming: Kiev, Oekraïne
Lievelings- eten: Sjasliek en watermeloen
Grootste levensverandering ervaring: Strevend naar hoger onderwijs!
Grootste levensles: Beheer je verwachtingen!