Sergio Vidal Lopes – “Het spel gaat door, en je moet ermee doorgaan!

News

“Marketing is geen exacte wetenschap. Er is ruimte voor creativiteit en om nieuwe, spannende dingen te proberen. Soms werkt het, soms niet. Maar als je resultaat boekt met een out-of-the-box idee waardoor mensen “wow” zeggen, dan is het geweldig! Ik ben verbaasd over hoe de menselijke geest werkt en het feit dat ik in staat ben om op dit gebied te werken en ervaring, onderzoek en een element van onderbuikgevoel te combineren, geeft me echt het gevoel dat we iets heel bijzonders en unieks hebben gecreëerd! Het is echter een lang proces – er zijn verschillende stappen die je moet nemen voordat je succesvol bent in marketing en je moet openstaan voor fouten maken. Niet alles wat je uitprobeert werkt, maar het spel gaat door, en je moet ermee doorgaan!”

“Ik kwam PESCHECK voor het eerst tegen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging tijdens de COVID-19 pandemie. Mijn routine werd saai, onproductief en ongezond. Ik wilde mijn marketing- en analytische vaardigheden goed gebruiken en alsof het universum het zo wilde, kwam de positie van Marketeer bij PESCHECK naar voren. Het was een kans van een in een miljoen en ik ben blij dat ik geluk heb mogen hebben om hier te kunnen zijn!”

“Mijn ervaring bij PESCHECK is een goede uitdaging geweest. Omdat ik hier een paar maanden ben, heb ik vertrouwen in mijn kennis van ons product en de industrie, maar ik ben nog steeds aan het onderzoeken wat het betekent om een Marketeer te zijn. Ik verleg dagelijks mijn grenzen en stap uit mijn comfortzone om zoveel mogelijk te leren over mijn brede scala aan taken – variërend van platformoptimalisatie tot contentmarketing, marktonderzoek en data-analyse. Het feit dat ik ruimte heb om te leren, fouten te maken en daaruit te groeien is persoonlijk en motiveert me enorm. Natuurlijk is er een element van druk en verantwoordelijkheid, vooral in een dynamische omgeving zoals een startup bedrijf. Maar ik kies ervoor om dat te zien als een reden om mezelf verder te pushen en gemotiveerd te blijven!”

“Eerlijk gezegd is de toekomst nog steeds onzeker. Ik geniet van mijn tijd bij PESCHECK en ben niet van plan om binnenkort ergens heen te gaan. Voorlopig ben ik van plan om zoveel mogelijk te blijven leren en groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Ik zie niet echt het nut van het te ver vooruit denken. Ik leef liever in het moment en werk met wat er op mijn bord ligt. De toekomst zal zich vanzelf oplossen, daar ben ik zeker van!”

Sergio (Brazilië/Chili)

Opleiding: International Baccalaureate Diploma; Bsc Communication Science
Hobbies: Boksen, DJen, Braziliaans koken, Clubs & Festivals
Lievelings- vakantiebestemming: Sabara MG, in Brazil!
Lievelings- eten: Estrogonofe de carne – een echter Braziliaans klassieker!
Grootste levensverandering ervaring: Verhuizen naar NL met mijn gezin toen ik 16 was!
Grootste levensles: Je instinct vertrouwen!